Nega obraza

nega-obraza-kozmetika-maja

Nega obraza je sestavljanka kozmetične nege kože, domače nege kože ter uporabe kozmetičnih proizvodov. Temelj vsake nege je oskrba kože z kvalitetnimi kozmetičnimi proizvodi domače ali industrijske proizvodnje.

TRAJANJE

  60 – 90 minut

CENIK

od 30€ do 65€

Pomembno je ravno tako, kako smiselno in namensko uporabljamo proizvode za nego kože doma, saj le ti lahko učinkovito ter dolgotrajno delujejo na dobro kondicijo naše kože. Za bolj učinkovitejšo nego kože je potrebno poskrbeti tudi s strokovno kozmetično nego kože, saj na tak način lahko učinkovito pripomoremo v boju proti staranju kože ter negativnim delovanjem vseh dejavnikov iz naše okolice. Da bo predstava lažja zakaj negovati svojo kožo in kakšen je njej namen je tako kakor da svojega jeklenega konjička servisirate zelo poredko, kakor bi bilo to potrebno, da vestno služi svojemu namenu. Enako je tudi z našo kožo.

Boljša kot bo nega kože, dlje časa bo zdravo delovala svojemu
poslanstvu zaščite našega biološkega telesa.

nega-obraza-kozmetika-maja

Nega obraza je sestavljanka kozmetične nege kože, domače
nege kože ter uporabe kozmetičnih proizvodov. Temelj vsake
nege je oskrba kože z kvalitetnimi kozmetičnimi proizvodi
domače ali industrijske proizvodnje.

TRAJANJE

CENIK

60 – 90 minut

od 30.00 € do 65.00 €

Nega obraza

nega-obraza-kozmetika-maja

Nega obraza je sestavljanka kozmetične nege kože, domače nege kože ter uporabe kozmetičnih proizvodov. Temelj vsake nege je oskrba kože s kvalitetnimi kozmetičnimi proizvodi domače ali industrijske proizvodnje.

TRAJANJE

  60 – 90 minut

CENIK

od 30.00 € do 65.00 €

Pomembno je ravno tako, kako smiselno in namensko uporabljamo proizvode za nego kože doma, saj le ti lahko učinkovito ter dolgotrajno delujejo na dobro kondicijo naše kože. Za bolj učinkovitejšo nego kože je potrebno poskrbeti tudi s strokovno kozmetično nego kože, saj na tak način lahko učinkovito pripomoremo v boju proti staranju kože ter negativnim delovanjem vseh dejavnikov iz naše okolice. Da bo predstava lažja zakaj negovati svojo kožo in kakšen je njej namen je tako, kakor da svojega jeklenega konjička servisirate zelo poredko, kakor bi bilo to potrebno, da vestno služi svojemu namenu. Enako je tudi z našo kožo.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@kozmetika-maja.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KOZMETIKA MAJA KOŠENINA MAJA S.P. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.