Pedikura

kozmetika-maja-pedikura

Ali veste koliko korakov naredimo vsak dan in kaj potrebujemo zato, da jihnaredimo toliko ??? Morda ste pomislili na obutev, kondicijo in dobro voljo………in še bi lahko naštevali. Nekaj pa je v teh odgovorih tudi zelo pomembno. ZDRAVA STOPALA.

TRAJANJE

CENIK

30 – 60 minut

od 25.00 € do 30.00 €

Zdrava stopala so zelo pomembna, da lahko naredimo 10.000 korakov na dan, ki so po zdravstveni statistiki potrebna za dobro kondicijo posameznika. Ste pomislili, ko vas nekaj muči na stopalih, pa ne veste kaj bi to lahko bilo??? Ter vas omejuje pri gibanju zaradi otiščancev, kurjih očes ali zgolj bolečih razpok na koži stopal?? Morda lahko zaradi bolečih bradavic ali nedolžnih in motečihizrastkov na koži?? Pedikura je strokovna storitev, kjer se s posebnim mehanskim in aparaturnim postopkom nege stopal rešuje opisano problematiko ali pa zgolj estetsko uredi stopala za poletne dni. S pomočjo pedikure se odstrani odvečno poroženelo kožo, odstrani se obnohtno kožico, kurja očesa, otiščance, oblikuje nohte ter svetuje glede preventive nege kože stopal.

Sestavni del pedikure je tudi strokovno svetovanje o tehnikah proti vraščanju nohtov, sanacija vraščenih nohtov, ustrezni obutvi ter preventivnih pregledih fizioterapevta pri deformacijah stopal.

Pedikura

kozmetika-maja-pedikura

Ali veste koliko korakov naredimo vsak dan in kaj potrebujemo zato, da jih naredimo toliko ??? Morda ste pomislili na obutev, kondicijo in dobro voljo………in še bi lahko naštevali. Nekaj pa je v teh odgovorih tudi zelo pomembno.

ZDRAVA STOPALA.

TRAJANJE

  30 – 60 minut

CENIK

od 25.00 € do 30.00 €

Zdrava stopala so zelo pomembna, da lahko naredimo 10.000 korakov na dan, ki so po zdravstveni statistiki potrebna za dobro kondicijo posameznika. Ste pomislili, ko vas nekaj muči na stopalih, pa ne veste kaj bi to lahko bilo??? Ter vas omejuje pri gibanju zaradi otiščancev, kurjih očes ali zgolj bolečih razpok na koži stopal?? Morda lahko zaradi bolečih bradavic ali nedolžnih in motečihizrastkov na koži?? Pedikura je strokovna storitev, kjer se s posebnim mehanskim in aparaturnim postopkom nege stopal rešuje opisano problematiko ali pa zgolj estetsko uredi stopala za poletne dni. S pomočjo pedikure se odstrani odvečno poroženelo kožo, odstrani se obnohtno kožico, kurja očesa, otiščance, oblikuje nohte ter svetuje glede preventive nege kože stopal. Sestavni del pedikure je tudi strokovno svetovanje o tehnikah proti vraščanju nohtov, sanacija vraščenih nohtov, ustrezni obutvi ter preventivnih pregledih fizioterapevta pri deformacijah stopal.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@kozmetika-maja.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KOZMETIKA MAJA KOŠENINA MAJA S.P. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.