Ultrazvok

ultrazvok-kozmetika-maja

Ultrazvok je metoda, kjer z oddajanjem zvočnega valovanja, neslišnega za človeško uho, povzročimo toplotne, kemične in mehanske učinke na koži.

TRAJANJE

CENIK

50 minut

od 1.00 €/min

Kozmetična terapija z ultrazvokom je popolnoma neboleča in varna metoda ter ne povzroča nikakršnih stranskih učinkov, v primeru upoštevanja varnostnih navodil uporabe. Primerna je ravno tako za vse tipe kože. Ultrazvok kot kozmetični pripomoček uporabljamo za izboljšanje prekrvavitve, obnavljanje kože in kožnih struktur, izboljšanje vezivnega tkiva v primeru slabšega tonusa kože, boljše hidratacije kože, izboljšanje strukture povrhnjice ter boljšega vnosa aktivnih učinkovin v kožo.

Ultrazvok

ultrazvok-kozmetika-maja

Ultrazvok je metoda, kjer z oddajanjem zvočnega valovanja, neslišnega za človeško uho, povzročimo toplotne, kemične in mehanske učinke na koži.

TRAJANJE

  30 minut

CENIK

1.00 €/min

Kozmetična terapija z ultrazvokom je popolnoma neboleča in varna metod ter ne povzroča nikakršnih stranskih učinkov, v primeru upoštevanja varnostnih navodil uporabe. Primerna je ravno tako za vse tipe kože. Ultrazvok kot kozmetični pripomoček uporabljamo za izboljšanje prekrvavitve, obnavljanje kože in kožnih struktur, izboljšanje vezivnega tkiva v primeru slabšega tonusa kože, boljše hidratacije kože, izboljšanje strukture povrhnjice ter boljšega vnosa aktivnih učinkovin v kožo.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@kozmetika-maja.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KOZMETIKA MAJA KOŠENINA MAJA S.P. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.